Uramljivanje umetničkih dela, ulja na platnu, grafika, akvarela, pastela - Galerija Vukša

Pronađi
Go to content

Main menu:

Uramljivanje umetničkih dela, ulja na platnu, grafika, akvarela, pastela

U radionici ''RAM'' pratimo i primenjujemo razvoj svetske tehnologije i izrade lajsni, ramova i načina uramljivanja. Nudimo veliki izbor lajsni najpoznatijih evropskih proizvođača, visoko-kvalitetnih materijala, trajnih boja i lakova.


POZLATA:
Prostor radionice ''RAM'' je poznat kao prva uramljivačka radnja u kojoj su se umetnička dela opremala ručno izra
đenim, obrađenim i doradjenim ramovima. Nastavljajući tradiciju nekadašnje radionice vršimo posebnu uslugu ručne pozlate i dorade ramova i njihovog prilagođavanja željama poručilaca, kao i karakteru ambijenta u kome će umetničko delo biti izloženo. Naš ram ne menja prirodu slike, on doprinosi njenom dostojanstvu, oplemenjuje prostor u kome se nalazi, lep je, trajan i funkcionalan.

KAŠIRANJE:
Prateći savremene trendove opremanja umetničkih dela nudimo uslugu kaširanja Vaših dela na najsavremenijoj presi.

RESTAURACIJA
:
Ukoliko posedujete umetničko delo ili ram koji su zbog zuba vremena oštećeni, u radionici ''RAM'' uz pomoć naših stručnih saradnika se može izvršiti restauracija, čišćenje, rentulaža i drugi procesi neophodni pri vraćanju Vašeg umetničkog dela ili rama u njegov prvobitni sjaj.

AMBALAŽA
:
Nudimo uslugu izrade ambalaže za transport umetničkih dela.

OPREMANJE:
Po želji klijenata dolazimo u privatne ili službene ambijente i na licu mesta rešavamo pitanje postavljanja i opreme slika zavisno od prostora, mobilijara, dimenzija i svetlosti.
Opremili smo umetničkim delima mnoge ustanove, institucije, banke, hotele i na stotine rezidencijalnih objekata i stanova.


ZA SVE INFORMACIJE U VEZI OPREME UMETNIČKIH DELA ILI NEKE OD USLUGA IZ NAŠE RADIONICE, MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE .

 
RAM d.o.o. Galerija Vukša Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu